Salvam. Iubim. Respectam.

RO

Romanian

EN

English

Fii parinte adoptiv - Ajuta-ne sa le oferim o casa! Si tu poti face parte din schimbare!

Daca iubesti animalele si le consideri demne de respectul tau, si mai ales daca te consideri o persoana responsabila si capabila sa ingrijeasca un prieten necuvantator, te incurajam sa adopti un catel din adapostul nostru. Sunt atatea animalute prietenoase, gata sa iti faca viata mai frumoasa. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi!

Fii parinte la distanta

Daca circumstantele in care te regasesti la momentul actual nu iti permit sa iei acasa un animalut, din motive diverse, precum lipsa de timp, spatiu, vecini neintelegatori, dar iti doresti sa ajuti si consideri ca ai suficiente posibilitati incat sa asiguri traiul zilnic al unui animalut, poti deveni protectorul lui, la distanta.

Iti poti alege un animalut pentru care sa donezi lunar, o suma de bani care sa asigure intretinerea acestuia (hrana, tratament, etc), in functie de posibilitati.

Noi iti vom trimite ori de cate ori doresti poze si video-uri cu protejatul tau, pentru a-i urmari evolutia.

Daca animalul pe care alegi sa il sustii de la distanta isi va gasi intre timp un camin permanent, noi te vom anunta si iti vom oferi posibilitatea de a alege oricand un altul.

Daca ti-am trezit dorinta si curiozitatea de a adopta un animalut, asteptam cu nerabdare mesajul tau!