Salvam. Iubim. Respectam.

RO

Romanian

EN

English
Cat

Contribuie Financiar

Sunt sute de suflete care au nevoie de noi, si alte mii care asteapta sa fie salvate. Pentru a reusi, avem nevoie de sprijinul tau. Iti oferim mai multe modalitati prin care ne poti ajuta.

Nu uita ca pentru noi, pana si cea mai mica suma conteaza, putand insemna o caramida in plus la constructia adapostului, sau poate hrana zilnica pentru unul din copiii nostri.

Doneaza 2% din impozitul pe venit Asociatiei “mariuta“

Impozitul pe venit este oricum platit statului, fiind dreptul tau sa alegi daca vrei sau nu sa il aloci unei cauze nobile.

Asociatia pentru Protectia Animalelor “Mariuta” este o organizatie non-profit, prin urmare nu beneficiaza de finantare din partea statului pentru nicio activitate intreprinsa. De aceea o resursa importanta a asociatiei poate fi generata de redirectionarea impozitului pe venit al salariatilor. Astfel si tu poti ajuta animalele, fara a fi nevoit sa renunti la o parte din banii tai.

Fie ca esti salariat, sau ai inregistrat in decursul anului trecut venituri din activitati proprii, ai dreptul sa redirectionezi 2% din veniturile realizate catre “Mariuta”, prin completarea formularului 230 (pentru salariati) sau 200 (pentru venituri realizate din desfasurarea altor activitati).

PDF

Formular 230 (pentru salariati)

PDF

formular 200 (pentru venituri realizate din desfasurarea altor activitati)

Doneaza 20% din impozitul pe profit Asociatiei “Mariuta”

Esti persoana juridica si vrei sa ajuti? Si tu ai dreptul sa redirectionezi pana la 20% din impozitul pe profit, in mod normal platit catre stat.

A ajuta este o alegere, care nu te costa nimic. Mai jos, regasesti un model de contract de sponsorizare, prin care poti alege sa sprijini Asociatia “Mariuta”, donand pana la 20% din impozitul pe profit.

PDF

Contract de sponsorizare

Dog

Alte Donatii

Daca nu dispui de resursele necesare pentru a ne sponsoriza financiar, dar totusi vrei sa ajuti, poti face diferenta si cu alte donatii, precum:

  • Hrana pentru catei, pisici, cai, pasari;
  • Materiale de constructie pentru adapost (BCA, ciment, tabla, panouri pentru gard, tigla, lemne, suruburi, etc);
  • Custi, zgarzi, lese, hamuri;
  • Orice alte materiale pe care le consideri utile.

Daca ti-am trezit dorinta si curiozitatea de a adopta un animalut, asteptam cu nerabdare mesajul tau!