Contribuie financiar

Sunt sute de suflete care au nevoie de noi, si alte mii care asteapta sa fie salvate. Pentru a reusi, avem nevoie de sprijinul tau. Iti oferim mai multe modalitati prin care ne poti ajuta.

Nu uita ca pentru noi, pana si cea mai mica suma conteaza, putand insemna o caramida in plus la constructia adapostului, sau poate hrana zilnica pentru unul din copiii nostri.

sau prin transfer bancar:

Beneficiar: Asociația pentru protectia animalelor Mariuța
IBAN Ron: RO63BRDE170SV37819291700
IBAN Euro: RO18BRDE170SV40406211700
Banca: BRD, Cod Swift: BRDEROBU

catei
pisici
derbecuti
iepe
cai
pasari de curte

Doneaza 2% din impozitul pe venit Asociatiei “Mariuta”

Impozitul pe venit este oricum platit statului, fiind dreptul tau sa alegi daca vrei sau nu sa il aloci unei cauze nobile.

Asociatia pentru Protectia Animalelor “Mariuta” este o organizatie non-profit, prin urmare nu beneficiaza de finantare din partea statului pentru nicio activitate intreprinsa. De aceea o resursa importanta a asociatiei poate fi generata de redirectionarea impozitului pe venit al salariatilor. Astfel si tu poti ajuta animalele, fara a fi nevoit sa renunti la o parte din banii tai.

Fie ca esti salariat, sau ai inregistrat in decursul anului trecut venituri din activitati proprii, ai dreptul sa redirectionezi 2% din veniturile realizate catre “Mariuta”, prin completarea formularului 230 (pentru salariati) sau 200 (pentru venituri realizate din desfasurarea altor activitati).

Formularul poate fi trimis prin posta sau dus personal la Administratia Financiara din localitatea ta, nu mai tarziu de 25 Mai 2018.

Doneaza 20% din impozitul pe profit Asociatiei “Mariuta”

Esti persoana juridica si vrei sa ajuti? Si tu ai dreptul sa redirectionezi pana la 20% din impozitul pe profit, in mod normal platit catre stat.

A ajuta este o alegere, care nu te costa nimic. Mai jos, regasesti un model de contract de sponsorizare, prin care poti alege sa sprijini Asociatia “Mariuta”, donand pana la 20% din impozitul pe profit.

Salvam. Iubim. Respectam

Alte donatii

Daca nu dispui de resursele necesare pentru a ne sponsoriza financiar, dar totusi vrei sa ajuti, poti face diferenta si cu alte donatii, precum:

Daca ai si alte idei despre cum ne poti fi de folos, asteptam cu drag sa ne contactezi!